Projet_Archipel

28 januari 2022

In concert bij de Marni !

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we in het Marni Theater in Brussel zullen zijn voor twee voorstellingen op 31 maart en 1 april! We hopen u daar te zien voor deze gloednieuwe formule!

www.theatremarni.com

Voor reserveringen, het is hier !

Concert_Marni

1 oktober 2020

In verblijf bij de Jaques Franck!

Ondanks de huidige moeilijke omstandigheden voor artiesten, heeft het volledige team van Archipel de kans gekregen om drie dagen in de prachtige zaal van het cultureel centrum Jaques Franck in Sint-Gillis door te brengen, om de laatste details van de nieuwe voorstelling Archipel uit te werken. Er zijn vele mooie dingen op komst, blijf ons dus vooral volgen!

www.lejacquesfranck.be

Projet_Archipel

27 april 2020

Archipel on air !

Vanavond kunt u tussen 20 en 22 u. op de luikse golflengtes van Radio Prima in het programma ‘L’Art de Dire’ naar de muziek van Archipel luisteren. Op 107.4 in Luik of online op www.radioprima.be

Projet_Archipel

20 november 2019

Nieuwe teaser online!

Eindelijk is hij er! Zet het geluid wat hoger, de nieuwe teaser van Archipel staat online. Om te delen zonder voorbehoud.

10 september 2019

In verblijf bij de Centre Armillaire in Jette

We hebben het genoegen om één week in de Centre Culturel de Jette te verblijven met het volledige team van Archipel! Kom met velen om de nieuwe versie van de voorstelling te ontdekken deze vrijdag 13 september om 18 u. in de Centre Culturel de Jette!

www.ccjette.be

Projet_Archipel

© Archipel - 2020